Termeni de utilizare

CARACTERISTICILE PLATFORMEI – FLORI-BULBI.RO
 
Art. 3. flori-bulbi.ro este o platformă pentru comerţ electronic, poate fi accesată la adresa de Internet httр://www.flori-bulbi.ro şi prin care Utilizatorii au posibilitate de a încheia contracte de vânzare-cumpărare şi a dobândi bunurile, oferite de Furnizorul în platforma, inclusiv şi următoarele:
 
A se înregistra şi a-şi crea profil în scopul a primi informaţii cu privire la bunurile, oferite de magazinul electronic al Furnizorului şi a utiliza serviciile suplimentare de furnizare de informaţii;
А examina bunurile oferite, caracteristicile şi preţurile acestora, precum şi condiţiile şi termenele de livrare;
A încheia cu Furnizorul contracte de vânzare-cumpărare şi a dobândi bunurile, oferite în platforma flori-bulbi.ro;
A efectua orice plăţi în legătură cu contractele încheiate prin intermediul platformei flori-bulbi.ro prin mijloace electronice de plată.
A primi informaţii cu privire la noi produse, oferite de Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro;
A face declaraţii electronice cu privire la încheierea sau executarea contractelor cu Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro, prin interfaţa pe pagina de internet a flori-bulbi.ro, accesibilă în Internet;
A fi inştiinţaţi cu privire la drepturile, care decurg din legea, în preponderenţă prin intefaţa platformei flori-bulbi.ro în Internet;
A-şi exercita dreptul de retragere, când este aplicabil, conform prevederilor Legii privind protecţia consumătorului.
Art. 4. Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro are obligaţia de a organiza cu bună credinţă livrarea bunurilor şi de a garanta drepturile Utilizatorilor, prevăzute de legea, respectând criteriile şi condiţiile, adoptate în practica, în dreptul comercial şi în domeniul protecţiei consumătorilor.
 
Art. 5. (1) Utilizatorii vor putea încheia contracte de vânzare-cumpărare cu Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro la adresa httр://www.flori-bulbi.ro. Contractul se va încheia în limbă bulgară şi va fi stocat în baza de date a Furnizorului în platforma.
 
(2) Din prevederile contractului de vânzare-cumpărare de bunuri, încheiat cu Utilizatorii, decurg obligaţiile Furnizorului din platforma flori-bulbi.ro de a organiza livrarea bunurilor, transferul proprietăţii bunurilor către Utilizatorul prin interfaţa în platforma de bunuri. Utilizatorii au dreptul de a face corecţiuni în cazurile, în care au fost întriduse date eronate, dar nu mai târziu de livrarea declaraţiei privind încheierea contractului cu Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro.
 
(3) Utilizatorii vor plati Furnizorului din platforma flori-bulbi.ro o remuneraţie pentru bunurile livrate în conformitate cu condiţiile, prevăzute în platforma flori-bulbi.ro şi prezentele condiţii generale. Valoarea remuneraţiei va fi egală cu valoarea preţului, afişată în platforma flori-bulbi.ro.
 
Art. 6. (1) Utilizatorul şi Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro convin, că toate declaraţiile acestora cu privire la încheierea şi executarea contractelor de vânzare-cumpărare pot fi transmise pe cale electronică şi prin notificări electronice în sensul Legii privind documentul electronic şi semnătura electronică şi art. 11 din Legea privind comerţul electronic.
 
(2) Se presupune, că notificările electronice, efectuate de Utilizatorii site-ului, sunt transmise de persoanele, menţionate în datele, furnizate de Utilizatorul la înregistrarea acestuia, în caz, că Utilizatorul a întrodus un nume de utilizator şi parolă de acces.
 
ІV. ÎNREGISTRARE PENTRU UTILIZAREA flori-bulbi.ro
 
Art. 7. (1) Pentru a utiliza flori-bulbi.ro în scopul încheierii contractelor de vânzare-cumpărare de bunuri, Utilizatorul trebuie să întroducă nume de utilizator şi parolă, alese de el, care să-i permită accesul de la distanţă, sau să se legitimeze prin profilul său în facebook sau google, prin care se va consideră, că a acceptat prezentele condiţii generale.
 
(2) Numele de utilizator şi parola pentru acces de la distanţă se vor transmite de Utilizatorul, prin efectuarea înregistrării online în site-ul Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro, respectând procedura menţionată. Utilizatorii au posibilitatea de a transmite comenzi pentru livrarea de bunuri şi prin profilul său în reţelele sociale facebook şi google.
 
(3) Prin completarea datelor în coşul de produse şi apăsarea butonului „Comanda”, Utilizatorul declară, că cunoaşte condiţiile generale, îşi confirmă acordul cu privire la conţinutul acestora şi se obligă să le respecte necondiţionat.
 
(4) Fiecare comandă, transmisă de Utilizator prin mesaj electromic (e-mail), va fi confirmată de Furnizor. Prin constituirea unui account al Utilizatorului, între el şi Furnizorul se vor institui relaţii contractuale.
 
(5) Când se înregistrează sau transmite o comandă, Utilizatorul este obligat să furnizeze date actuale şi corecte. În caz de modificări, utilizatorul este obligat să comunice la timp datele actuale, menţionate la înregistrarea acestuia sau în comanda.
 
ETAPELE TEHNICE LA ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI DE VÂNZARE-CUMPĂRARE
Art. 8. (1) În scopul încheierii contractelor de vânzare-cumpărare de bunuri, oferite de furnizorii în cadrul platformei flori-bulbi.ro, Utilizatorii folosesc în principal interfaţa pe pagina web a Furnizorului în cadrul platformei flori-bulbi.ro.
 
(2) În cazul, în care Utilizatorul nu este înregistrat, dar livrează o comandă, acestă acceptă prezentele condiţii generale în momentul dobândirii bunurilor. Se consideră, că Utilizatorul şi-a dat acordul pentru acceptarea condiţiilor generale prin primirea bunurilor furnizate.
 
Art. 9. Utilizatorii pot încheia contracte de vânzare-cumpărare de bunuri în cadrul platformei flori-bulbi.ro, respectând următoarea procedură:
 
(1) Accesarea sistemului de efectuarea comenzilor în platforma flori-bulbi.ro.
 
(2) Alegerea unuia sau cătorva din produsele oferite de Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro şi încluderea acestora în lista produselor de cumpărat.
 
(3) Furnizarea datelor necesare pentru individualizarea Utilizatorului, că ună din părţile contractului.
 
(4) Transmiterea datelor necesare pentru efectuarea livrării bunurilor.
 
(5) Alegerea modalităţii şi momentul pentru plata preţului bunurilor.
 
(6) Confirmarea comenzii;
 
 
 
VІ. CONŢINUTUL CONTRACTULUI
 
Art. 10. (1) Furnizorul şi Utilizatorul vor încheia contracte separate de vânzare-cumpărare pentru fiecare din bunurile solicitate de Utilizatorii, indiferent de faptul, că au fost alese printr-o singură declaraţie electronică şi fac parte din una şi aceiaşi listă de produse de achiziţie.
 
(2) Furnizorul are posibilitate de a organiza împreună şi simultan livrarea produselor, comandate prin contracte sepărate de vânzare-cumpărare.
 
(3) Drepturile Utilizatorilor cu privire la bunurile livrate se aplică sepărat pentru fiecare contract de vânzare-cumpărare. Aplicarea drepturilor cu privire la un anumit produs livrat nu aduce atingere şi nu produce efecte cu privire la contractele de vânzare-cumpărare, încheiate pentru alte bunuri. În cazul, în care Utilizatorul are calitatea de consumător în sensul Legii privind protecţia consumătorilor, exercitarea dreptului de retragere din contractul de vânzare-cumpărare a unui anumit produs, nu aduce atingerea contractelor de vânzare-cumpărare, încheiate pentru alte produse, ce vor fi livrate utilizatorului.
 
(4) În cazurile, în care anumite bunuri promoţionale sunt livrate într-un set împreună cu alte bunuri, cu prioritate se aplică regulile de livrare şi returnare a setului respectiv, după cum sunt afişate în profilul bunului în magazinul electronic.
 
Art. 11. La exercitarea drepturilor, care decurg din contractul de vânzare-cumpărare, Utilizatorul este obligat să precizeze exact şi în mod inechivoc contractul şi bunul, pentru care se exercită aceste drepturi.
 
Art. 12. (1) Utilizatorul poate să efectuieze plata preţului contractelor sepărate de vânzare-cumpărare printr-o singură tranşă, în momentul comunicării comenzii, sau în momentul dobândirii bunurilor comandate.
 
(2) Referitor la bunurile, care se vor livra promoţional, împreună cu alte bunuri într-un singur set, preţul se referă la întregul set şi este integrant pentru fiecare bun sepărat din set.
 
(3) În cazul, în care Furnizorul acceptă returnarea unui bun din setul livrat, cum este menţionat la al. 2, Utilizatorul are dreptul să-i fie recuperată suma pentru produsul returnat din setul respectiv, aceasta sumă fiind proporţională cu valoarea raportului dintre preţurile bunurilor din set în magazinul electronic al Furnizorului, atunci când aceste nu sunt oferite în set.
 
 
 
VІІ. CLAUZE SPECIFICE, APLICABILE ÎN CAZURILE PERSOANELOR, CARE AU CALITATE DE CONSUMĂTORI, ÎN SENSUL LEGII PRIVIND PROTECŢIA CONSUMĂTORULUI
 
Art. 13. Regulile, ce fac parte din condiţiile generale, expuse în prezentul capitol VІІ, se aplică numai pentru Utilizatorii, pentru care se poate conclude, în baza datelor furnizate la încheierea contractului de vânzare-cumpărare, sau la înregistrarea acestora în platforma flori-bulbi.ro, că sunt consumători în sensul Legii privind protecţia consumătorului, Legii privind comerţul electronic şi/sau în sensul Directivei 2011/83/CE a Parlamentului european şi a Consiliului din data de 25 octombrie 2011.
 
Art. 14. (1) Principalele caracteristici ale bunurilor, oferite de Furnizorul în platforma,flori-bulbi.ro, sunt specificate în profilul fiecărui bun în platforma flori-bulbi.ro.
 
(2) Preţul bunurilor, cu toate impozitele şi taxele încluse, se stabileşte de Furnizor în platforma flori-bulbi.ro şi este afişat în profilul fiecărui bun în platforma liukovici.bg.
 
(3) Valoarea cheltuielilor de transport şi curierat, care nu sunt încluse în preţul produsului, se stabileşte de Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro şi se pune la dispoziţia Utilizatorilor la alegerea de către aceştia a bunurilor, pentru care se va încheia contract de vânzare-cumpărare;
 
(4) Modaliutăţile de plată, livrare şi executare a contractului se vor stabili prin prezentele condiţii generale şi prin informaţiile, furnizate Utilizatorului prin mecanismele platformei flori-bulbi.ro.
 
(5) Informaţiile, furnizate Utilizatorilor conform prevederilor prezentului articol, sunt actuale în momentul vizualizării acestora în platforma flori-bulbi.ro, înainte de încheierea contractului de vânzare-cumpărare.
 
(6) Utilizatorii îşi exprimă acordul, că informaţiile exigibile în temeiul Legii privind protecţia consumătorului, pot fi furnizate prin intermediul interfeţei platformei flori-bulbi.ro sau prin mesaj electronic (e-mail).
 
Art. 15. (1) Utilizatorul îşi dă acordul, că furnizorii în platforma flori-bulbi.ro au dreptul de a primi plată în avans pentru contractele de vânzare-cumpărare de bunuri şi livrarea acestor bunuri.
 
(2) Utilizatorul alege în mod independent cum să efectueze plată către Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro – în avans, sau în momentul primirii acestora.
 
(3) În cazurile, în care valoarea comenzii, dată de Utilizatorul, este egală sau depăşeşte suma de 15 000 leva, plata se va efectua numai prin debitarea unui cont bancar al Furnizorului.
 
Art. 16. (1) Utilizatorul are dreptul, fără a datora despăgubiri sau penalităţi şi fără să prezinte motive, de retragere din contractul încheiat, în termen de 14 zile de la data primirii bunurilor de către Furnizor, completând modelul de formular de retragere din contract, accesibil la site-ul Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro la adresa httрѕ://www.flori-bulbi.ro/оbѕhtі-uѕlоvіq, din Anexa nr. 1 la aceste condiţii generale. Informaţii, privind exercitarea dreptului de retragere pot fi accesate la adresa httрѕ://www.flori-bulbi.ro/оbѕhtі-uѕlоvіq – Anexa nr. 2 la aceste condiţii generale. (2) Dreptul de retragere conform al. 1 se aplică şi în următoiarele cazuri:
 
atunci când bunurile furnizate sunt fabricate la comandă utilizatorului sau conform cerinţelor individuale ale acestuia;
2. atunci când bunurile furnizate, prin natura lor îşi pot deteriora calitatea sau au un termen de valabilitate scurt;
3.atunci când bunurile furnizate sigilate au fost desigilate de către consumător şi, prin urmare, nu mai pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau de igienă ;
atunci când bunurile furnizate, după ce au fost livrate și potrivit naturii lor, au fost amestecate în mod inseparabil cu alte elemente;
atunci când bunurile furnizate erau înregistrări audio sau video sau programe informatice sigilate,care au fost desigilate după livrare;
atunci când bunurile furnizate sunt ziare, publicaţii periodice sau reviste, cu excepţia cazurilor, când există contracte semnate de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;
(3) Atunci când furnizorul în platforma flori-bulbi.ro nu şi-a îndeplinit obligaţiile privind furnizarea informaţiilor, prevăzute de Legea privind protecţia consumătorului, utilizatorul are dreptul de retragere din contractul încheiat în termen de până un an şi 14 zile după data recepţionării bunurilor. Atunci când informaţiile sunt furnizate ccnsumătorului în cadrul termenului de retragere, acest termen începe să curgă din ziua furnizării informaţiilor. Utilizatorul are dreptul de a transmite o declaraţie de retragere în temeiul acestui articol direct Furnizorului, prin modelul formularului de retragere din contract, accesibil la site-ul Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro – în Anexa nr. 1 din prezentele condiţii generale.
 
(4) Atunci când Utilizatorul şi-a exercitat dreptul de retragere din contractele la distanţă şi cele în afara spaţiilor comerciale, Furnizorul va rambursa toate sumele, pe care le a primit de la utilizatorul, inclusiv cele corespunzătoare cheltuielilor de livrare, fără întârziere nemotivată şi nu mai târziu de 14 zile de la data, la care a fost notificat cu privire la decizia utilizatorului de a se retrage din contract. Furnizorul va rambursa sumele primite, utilizând acelaşi mijloc de plată, pe care l-a folosit utilizatorul la tranzacţia iniţială, cu excepţia cazurilor, când utilizatorul a exprimat în mod expres acordul său de a fi folosit alt mijloc de plată şi cu condiţia, că aceasta nu va aduce după sine cheltuieli suplimentare pentru utilizatorul.
 
(5) La exercitarea dreptului de retragere, cheltuielile pentru returnarea bunurilor furnizate se deduc din sumele de rambursare, prevăzute la al. 4, cu excepţia cazurilor, în care utilizatorul va organiza singur şi pe propria cheltuială returnarea bunurilor. Furnizorul nu va avea obligaţia de a rambursa cheltuielile suplimentare de livrare a bunurilor, atunci când utilizatorul a optat în mod expres pentru un alt tip de livrare decât cel mai puţin costisitor tip de livrare standard, oferit de Furnizor.
 
(6) Utilizatorul este obligat să păstreze bunurile primite de la Furnizor şi să asigure menţinerea calităţii şi siguranţă acestora în cadrul termenului, prevăzut la al. 1.
 
(7) Utilizatorul poate să-şi exercite dreptul de retragere din contractul cu Furnizorul, transmiţând o declaraţie scrisă către Furnizor, folosind modelul de formular de retragere din contract, disponibil la adresa: httрѕ://www.flori-bulbi.ro/оbѕhtі-uѕlоvіq, în platforma flori-bulbi.ro – Anexa nr. 1 din prezentele condiţii generale.
 
(8) Atunci când furnizorul de bunuri în platforma flori-bulbi.ro nu a propus să ridice el singur bunurile, el poate amâna rambursarea sumelor utilizatorului până când nu primeşte bunurile sau până când utilizatorul nu va prezenta dovezi, că a trimis bunurile înapoi, oricare dintre aceste situaţii intervine mai întâi.
 
(9) În cazurile, în care bunurile au fost livrate în cadrul unor campanii promoţionale împreună cu alte bunuri într-un singur set (bundlе bunuri), la exercitarea dreptului de retragere din contract de către Utilizator, prevăzut de articolul respectiv şi cerinţele, menţionate în Legea privind protecţia consumătorului, Utilizatorului îi va fi rambursat preţul individual redus al bunului, luând în consideraţie preţurile bunurilor în magazinul electronic, atunci când livrarea acestora nu se realizează împreună (adică preţurile fără reducere).
 
(10) Fără a aduce atingere ipotezelor expuse mai sus, Utilizatorul este obligat să returneze bunurile în stare şi aspect comercial, care nu va împiedica vânzarea ulterioară a acestora, cu excepţia cazurilor, în care desigilarea sau despachetarea bunurilor afectează prezentarea comercială bunurilor, cum ar fi distrugerea cutiilor, ambalajui ermetic sau altor similare. În cazurile când bunurile returnate nu au aspect comercial corespunzător, furnizorul are dreptul de a refuza să aprobe dreptul de retragere din contract sau să perceapă costuri suplimentare, pe care utilizatorul să le suporte pentru redresarea aspectului bunurilor.
 
(11) Atunci când Utilizatorul îşi exercită dreptul de retragere în sensul prezentului articol, se consideră că acesta a exercitat şi dreptul de retragere cu privire la bonificaţiile aferente bunurilor.
 
Art. 17. (1) Termenul de livrare pentru fiecare bun în parte se stabileşte la încheierea contractului cu Utilizatorul prin site-ul Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro.
 
(2) În cazul în care Utilizatorul şi Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro nu au stabilit un termen de livrare, termenul de livrare a bunurilor va fi 30 zile calendaristice, de la data imediat următoare a datei, la care utilizatorul a transmis Furnizorului comanda prin site-ul Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro.
 
(3) În cazul în care Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro nu este în măsură să-şi îndeplinească obligaţiile contractuale datorită faptului, că nu dispune de bunurile comandate, acesta este obligat să anunţe utilizatorul cu privire la aceasta situaţie şi să-i restituie sumele, pe care acesta le a platit.
 
Art. 18. Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro se obligă să respecte toate cerinţele, stabilite de legislaţia bulgară cu privire la etichetarea, publicitatea şi comercializarea suplimentelor alimentare.
 
VІІІ. EXECUTAREA CONTRACTULUI
 
Art. 19. (1) Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro poate organiza livrarea şi predarea bunurilor Utilizatorului prin intermediul firmelor de curierat, în cadrul termenului de livrare, stabilit prin contract.
 
(2) În cazul în care termenul de livrare în sensul al. 1 nu este stabilit în mod expres între părţile la încheierea contractului, Furnizorul este obligat a organiza livrarea şi predarea bunurilor într-un termen rezonabil.
 
Art. 20. (1) Utilizatorul trebuie să înspecteze bunurile în momentul recepţionării acestora şi în caz, că aceste nu corespund cerinţelor, să notifice imediat Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro.
 
(2) Dacă utilizatorul nu anunţă Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro, conform prevederilor al. 1, bunurile se vor considera acceptate că fiind corespunzătoare cerinţelor, cu excepţia cazurilor, când apar defecte ascunse.
 
Art. 21. Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro nu are obligaţia de a asigura service-ul pentru bunurile livrate.
 
Art. 22. În absenţă unor prevederi relevante în prezentul capitol, se aplică regulile vânzărilor comerciale, stabilite prin Legea comerţului şi Legea privind protecţia consumătorului.
 
 
 
ІХ. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
Art. 23. (1) Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro ia măsuri pentru protecţia datelor cu caracter personal ale Utilizatorului, în conformitate cu legea privind protecţia datelor cu caracter.
 
(2) Din motive de siguranţă Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro va transmite date cu caracter personal numai la adresa de e-mail, comunicat de Utilizatorii în momentul înregistrării acestora.
 
(3) Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro are dreptul să stocheze date cu caracter personal în terminalul de comunicare al utilizatorului, cu excepţia cazurilor, când acesta exprimă în mod expres dezacordul său în acest sens.
 
(4) Utilizatorul sau Consumătorul convin, că Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro are dreptul să transmită în orice moment mesaje electronice Utilizatorului sau Consumătorului, înclusiv şi buletine sau oferte de bunuri, atât timp, când Utilizatorul sau Consumătorul are o înregistrare valabilă în magazinul electronic al Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro.
 
(5) Utilizatorul sau Consumătorul convin, că Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro are dreptul să colecteze, stocheze şi prelucreze date cu privire la comportamentul Utilizatorului sau Consumătorului, atunci când aceştia utilizează magazinul electronic al Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro.
 
Art. 24. (1) În orice moment Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro are dreptul să impună Utilizatorului să se legitimeze şi să certifice veridicitatea fiecăreia din circumstanţele şi datele cu caracter personal.
 
(2) În cazurile în care, datorită unui anumit motiv, Utilizatorul a uitat sau a pierdut numele de utilizator şi parola, Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro are dreptul să aplice „Procedură privind numele de utilizator şi parole uitate sau pierdute”, accesibilă la adresa: httрѕ://flori-bulbi.ro/
 
 
 
Х. MODIFICĂRI ŞI ACCES LA CONDIŢIILE GENERALE
 
Art. 25. (1) Prezentrele condiţii generale pot fi modificate de către Furnizorul din platforma flori-bulbi.ro, urmând că Furnizorul să notifice în mod corespunzător pe toţi Utilizatori înregistraţi.
 
(2) Furnizorul în platforma flori-bulbi.ro şi Utilizatorul convin, că orice modificare în aceste condiţii generale va avea efecte asupra Utilizatorului în unul din următoarele cazuri:
 
A) după notificareaexplicită a acestuia din partea Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro şi dacă Utilizatorul nu declară, în cadrul termenului acordat de 14 zile, că respinge aceste modificări; sau
B) dupa publicarea acestor modificări în site-ul Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro şi dacă Utilizatorul nu declară, în cadrul termenului acordat de 14 zile, că respinge aceste modificări;
C) prin acceptarea explicită de către Utilizator prin profilul acestuia în site-ul Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro.
(3) Utilizatorul convine, că toate declaraţiile Furnizorului în platforma flori-bulbi.ro, cu privire la modificările, făcute în aceste condiţii generale, vor fi transmise la adresa de e-mail, menţionată de Utilizator la înregistrarea acestuia. Utilizătorul convine, că mesajele electronice, transmise conform prevederilor acestui articol, nu trebuie neapărat să fie semnate prin semnătură electronică, că să producă efecte asupra sa.
 
Art. 26. Furnizorul va publica aceste condiţii generale, cu toate completările şi modificările la adresa: httрѕ://www.flori-bulbi.ro/оbѕhtі-uѕlоvіq.
 
 
 
ХІ. REZILIERE
 
Art. 27. Prezentele condiţii generale şi contractul, încheiat între Utilizator şi Furnizor în platforma flori-bulbi.ro încetează în următoarele cazuri:
 
în caz de faliment, insolvabilitate sau lichidare a uneia din părţilecontractante;
pe cale amiabilă a părţilor, prezentată în scris;
în caz de imposibilitate obiectivă a uneia dintre părţile contractante de a-şi respecta obligaţiile;
în caz de sechestrarea sau sigilarea echipamentelor de către autorităţile de stat;
în caz de radierea înregistrării Utilizatorului în platforma flori-bulbi.ro. În astfel de cazuri contractele de vânzare-cumpărare încheiate, dar neexecutate ramân valabile şi sunt executorii;